PRIMARIA COMUNEI DOBRIN

Judetul Salaj

MESAJ PRIMAR

    In calitate de primar al Comunei Dobrin, judetul Salaj,  adresez un calduros  bun venit tuturor vizitatorilor site-ului  Primariei Dobrin.
    In aceasta pagina incercam sa redam  prezentarea generala a Comunei, cu scopul de a oferi tuturor celor interesati, informatii propuse de administratia publica locala, si o permanenta priveliste asupra frumusetilor comunei. De-a lungul anilor comuna a dat dovada de o puternica viata culturala si a cunoscut o crestere  economica substantiala.
    In calitate de cetatean al comunei, va multumesc in numele tuturor cetatenilor, pentru ca ati avut curiozitatea si dorinta de a afla cat mai multe despre noi, si sper ca veti putea gasi si oportunitati de afaceri, asigurandu-va cu responsabilitate de existenta unei administratii publice locale, deschise si transparente.
    Proiectele initiate si aflate in derulare, duc la o dezvoltare constanta a comunei, in vederea atingerii potentialului turistic, economic si cultural.
    In urma acestor informatii sper ca am captat atentia d-voastra si veti dori sa veniti si sa vizitati comuna noastra ca  sa descoperiti singuri frumusetea locurilor din Comuna Dobrin.

            Cu deosebita stima,
        Primarul Comunei Dobrin
                Csapo Carol.